Tuesday, October 26, 2010

PKR FITNAH - FAUZI MUDA

PKR FITNAH

Walaupun telah berkhidmat lebih 11 tahun dalam PKR, namun balasan yang diterima bukan sahaja TIDAK SETIMPAL, malah MARUAH DIRI turut TERGUGAT.

Semua itu dialami sendiri, Bekas Ketua Bahagian PKR Ipoh Barat, Fauzi Muda.

Beliau mendakwa, sejak bertindak meninggalkan parti itu 2 tahun lalu, ahli-ahli PKR terus melempar fitnah yang membabitkan maruah isterinya.

Apa yang berlaku jelas, selain menjatuhkan maruah isteri, tetapi turut mengaibkan mereka sekeluarga.

Semua itu gara-gara sikap biadap sebilangan ahli PKR yang bertindak menyebar SMS, menuduh isterinya yang kononnya ditangkap berzina dengan seorang lelaki India.

Penyebaran fitnah itu tetap berterusan, walaupun laporan polis, dibuat.

Enggan membiarkan diri terus dibayangi fitnah, Fauzi hari ini, sekali lagi bertindak membuat laporan polis di Balai Polis, Tambun, dan berhasrat mengambil tindakan undang-undang ke atas mereka yang terbabit.

Merujuk kejadian yang menimpanya, dan sikap kebanyakkan ahli PKR yang tidak bermoral dan berakhlak buruk, Fauzi menasihatkan orang ramai menjauhkan diri daripada parti pembangkang.

pada pilihanraya raya kecil di Galas dan batu Sapi, beliau sempat menasihatkan pengundinya agar 'buka mata' dan menolak PKR, mahupun PAS kerana kualiti politik mereka yang rendah.

end//

No comments:

Post a Comment